Utbildningsfilmer

MINAMI:s produkter innehåller den högsta koncentrationen omega-3 på den svenska marknaden. Vi känner redan till de många fördelarna med omega-3 som är baserade på vetenskap, men vi vill se till att du också känner till dem. Därför har vi tagit fram dessa utbildningsfilmer som vi hoppas ska ge dig en bättre förståelse för omega-3 och de livsviktiga fettsyrorna EPA och DHA.

Omega-3 vs Omega-6

Visste du att omega-3 och omega-6 är livsviktiga fettsyror som kroppen bland annat behöver för att kunna bygga och reparera celler?

De viktiga omega-3-fettsyrorna EPA och DHA

Organ som ögon, hjärna och hjärta behöver mycket omega-3. EPA och DHA är långkedjade omega-3-fettsyror som forskning visar har många hälsofördelar.

Hur mycket Omega-3 bör du få i dig per dag?

Vet du hur mycket omega-3 du behöver dagligen? Det är mer än du tror! Eftersom våra kroppar inte kan producera omega-3 på egen hand måste vi få i oss det genom maten vi äter.

Omega-3 för vegetarianer och veganer

Fet fisk är rik på omega-3. Men om du inte äter fisk, hur får du då i dig omega-3? Se våra rekommendationer här.

Omega-3 för barn

När barn växer kräver deras fettrikaste organ mycket omega-3 som man får i sig genom att äta fet fisk. Men vad händer om dina barn inte äter fisk? Då kan du komplettera med ett omega-3-tillskott med högt EPA och DHA som Minami Kids.

Vad är omega-3 bra för?

EPA och DHA är de två omega-3-fettsyrorna som forskning visar har många hälsofördelar. Minami har högst koncentration av omega-3 på den svenska marknaden. Ta reda på vilken Minami omega-3 som passar just dig!

Omega-3 för gravida och ammande kvinnor

När du är gravid eller ammar är DHA-fettsyran extra viktig för ditt barn. Visste du att din konsumtion av DHA under graviditeten bidrar till en normal utveckling av ögonen och hjärnan hos fostret? Minami MorDHA har högst DHA per kapsel på den svenska marknaden.