Support your health with Minami

 

Om oss

Minami Fish Oil Tablets

Överlägset ren

Vi överträffar de europeiska kraven – våra produkter är så rena att tungmetaller, lösningsmedel, utfyllnadsmedel, mättade fetter och toxiner inte ens är spårbara. Vi använder en patenterad process med superkritisk koldioxidextraktion för att du ska få i dig mer omega-3 med varje kapsel du sväljer. Högre renhet innebär att du får i dig mer av det du behöver och mindre av sånt du helst vill slippa.

Högre koncentrationer

MINAMI är ett av de mest koncentrerade omega-3-tillskotten som finns på marknaden. De innehåller mer omega-3 per kapsel, vilket betyder att du inte behöver svälja lika många kapslar.

Detta är tack vare metoden med superkritisk koldioxidextraktion som vi använder för att utvinna fiskoljan till våra kapslar. Metoden hjälper till att avlägsna föroreningar, oönskade vätskor och omättade fettsyror så att en renare omega-3 blir kvar.

Minami up to 95% Omega-3. Premium brands up to 65% omega-3. High Street brands up to 35% omega 3.
Minami Product on the table with tea and spoon

Beprövad innovation

Våra experter skapar produkter som är särskilt anpassade efter olika behov och olika livsstilar genom att kombinera noggrant utvalda ingredienser med exakt avpassade proportioner av EPA och DHA. I vårt produktutbud finns även andra ingredienser, till exempel en rad olika viktiga vitaminer och kurkumin som utvinns ur gurkmeja.

Friend of the Sea

Friends of the Sea är en internationell organisation vars uppdrag är att skydda världshaven och verka för hållbart fiske och hållbar fiskodling.

All fisk vi använder kommer från små fiskarter som inte är utrotningshotade, till exempel sardiner, ansjovis och makrill. Vi köper fisken från de rena vattnen i Stilla havet nära Chiles och Perus kuster där det inte finns något problem med överfiske. Vårt arbete har certifierats av Friends of the Sea, något vi är mycket stolta över.

Fisherman on a boat, throwing fishing net